Coaching door Feelwise

Dat je op zoek bent gegaan naar een coach betekent dat je minimaal 1 vraag hebt om meer grip te krijgen op (een deel van) je leven en jezelf. Niets is vervelender dan het gevoel te hebben niet in je kracht te zitten, te ervaren dat ‘iets’ thuis of op het werk niet lekker loopt of te voelen dat je niet met de juiste dingen bezig bent. Dit kan de hele dag door (in je hoofd) aanwezig zijn en  stress, spanning en soms zelfs angsten opleveren. Op zo’n moment is het goed om je vraag (vragen) met een coach te bespreken.

Het simpelweg delen van dat wat je bezighoudt met iemand die daar ‘los van staat’, zorgt meteen al voor opluchting. De realiteit en de bevestiging dat je niet de enige persoon bent die met een vraag ‘rondloopt’, plaatst je vraag gelijk in een ander (ruimtegevend) perspectief en dat geeft rust. Naast natuurlijk de praktische en effectieve handvatten die je krijgt aangereikt om met jouw vraag aan de slag te gaan. Ik help je hier graag bij.

Je kunt bij Feelwise terecht voor coaching en begeleiding. Face-to-face en e-coaching. Onze gesprekken geven je inzicht in jezelf als het gaat om …

  • je loopbaan
  • studie- en beroepskeuze
  • de bij jou passende richting in & inrichting van je leven
  • jouw drijfveren, talenten en competenties
  • patronen die jouw persoonlijke ontwikkeling (en in je kracht staan) thuis of op het werk remmen of belemmeren
  • je relatie
  • jouw persoonlijke effectiviteit
  • een betekenisvol en gelukkig leven

Praktische informatie

Mijn praktijk kent korte wachttijden, ik werk ook in de avonduren of het weekend als dat beter aansluit op jouw agenda.

Als je meer wilt weten over de gesprekken of over de opleidingen en certificeringen die ik heb behaald om mijn vak als coach goed en professioneel uit te voeren, lees dan verder op: 


Klik op jouw coachvraag voor voorbeelden van coachvragen die cliënten en ik samen succesvol hebben uitgewerkt. En ... laat je inspireren door Mine Stemkens. Ik zou je willen vragen geeft woorden aan de werkelijke ontmoeting, zoals ik die ook jou graag laat ervaren.

Uiteraard mag je me altijd bellen of mailen om te ervaren of coaching bij Feelwise en een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je is.   

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie over coaching door Feelwise

  

Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

KVK nummer: 34298874