Informatie over de gesprekken bij Feelwise

De eerste stap

Elke reis begint met het zetten van een eerste stap … 

Wil je jezelf (nog) beter leren kennen?
Een nieuwe weg inslaan? 
Snappen hoe ‘dingen’ voor jou werken en waarom je doet wat je doet?
Sparren over de weg die je op dit moment volgt? 
‘Losmaken’ wat vast zit?
Ontspannen in wie je bent en wat je voelt?

… in de verandering ontmoet je jezelf.

Het startpunt

Het startpunt van een coachtraject bij Feelwise in Den Bosch is jouw vraag of persoonlijke situatie. In een (vrijblijvend en kosteloos) eerste gesprek maken we kennis met elkaar en ervaren we of er een goede basis en vertrouwen is om samen aan de slag te aan. Ook onderzoeken we in dit gesprek je coachvraag: dat wat je wil leren, ontdekken of ontwikkelen en met welk resultaat.

Op basis van het kennismakingsgesprek ontvang je een concreet voorstel met zowel jouw coachvraag als de coachaanpak. Dit volledig op jou afgestemde voorstel spreken we samen door (herken je het, klopt het voor jou en past het bij jou?) en passen we aan daar waar nodig. Door deze afstemming kunnen we het aantal gesprekken heel overzichtelijk houden, we weten immers beiden welke stappen je in jouw ontwikkeling wilt zetten en hoe we dat gaan aanpakken.

Gesprekken en resultaten

Alleen jij kan ervaren wat de coachgesprekken met je doen. Tegelijkertijd is het mijn ervaring dat een traject van gemiddeld zes gesprekken genoeg is om te werken aan je coachvraag en antwoorden te vinden waar je in het dagelijks leven ook echt iets aan hebt. Zowel met je hoofd (‘nu snap ik hoe dat voor mij werkt’) als vanuit je gevoel (‘en zo voelt het dus als ik daar iets aan/mee doe’).

We kijken per gesprek of een vervolggesprek nodig is en zo ja wanneer. Tussentijds evalueren we. Een terugkomgesprek na zoveel tijd of een APK-gesprek voor het periodiek onderhoud van persoonlijke ontwikkeling vindt vaak plaats. En uiteraard kun je zelf op elke moment besluiten het traject op te schorten of te beëindigen, waarbij ik jouw keuze altijd respecteer.  

Zoals een cliënt aangaf: ‘Je hebt me vanaf moment nul tot aan het einde van het coachtraject het gevoel van rust gegeven. Mijn werk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden door omstandigheden, en je kon daar bijzonder goed in meegaan. Het begrip en de inzichten die je me gaf zijn van onschatbare waarde, ik ervaar de coachgesprekken als zeer waardevol.’  

Wil jij ook ervaren hoe het is om je zonder oordeel en vanuit het hart gehoord, gezien en begrepen te voelen? Ik ontmoet je graag, weet je welkom.  

Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

KVK nummer: 34298874