Werkwijze Feelwise Den Bosch

Mijn uitgebreide coachervaring, gevolgde opleidingen, HR werkervaring en eigen levenservaring zijn belangrijke en waardevolle bronnen in de coachgesprekken. Ik werk veel met de zienswijzen van Jung, transactionele analyse en NLP. Ook het systemisch werk van Bert Hellinger, dat door instituut Phoenix op een mooie en indrukwekkende manier is uitgewerkt, zet ik in tijdens coachgesprekken.

De antwoorden op vragen zijn niet alleen in ons hoofd te vinden, want daar raken we regelmatig verstrikt in onze eigen gedachten en angsten. Het is mijn ervaring dat antwoorden op vragen ook, en misschien wel juist, in ons lijf zitten. Door (letterlijk) ergens in te stappen kun je ervaren wat er speelt of heeft gespeeld. Om handen & voeten te geven aan het leven van alledag zoals dat bij jou (!) past. Geen psychologische- of zware gesprekken. Wel een pragmatische aanpak met concrete handvatten hoe je belemmerende patronen, je kracht & je valkuilen passende vormen te geven.

Tevens zet ik, daar waar passend, bij individuele coaching en bij teamcoaching de TMA (Talent Motivatie Analyse) in: een mooie wetenschappelijk onderbouwde methode om jouw drijfveren, talenten en competenties op een positieve en energiegevende manier zichtbaar te maken. 

Jouw levensverhaal is de rode draad

In een coachtraject bij Feelwise Coaching staat jouw levensverhaal centraal. Een verhaal dat vertelt over jouw passie en talenten. Over keuzes (of juist geen keuzes). Over belemmeringen en blokkades die je op een spoor zetten (en houden) waar je (wellicht) niet hoort. Zonder het  oordeel van anderen of van de criticus in jezelf ga je ervaren  hoe vrij en fijn het is om -jij- te (durven) zijn. Van het leven genieten, dat is wat ik je gun! 

Opleidingsachtergrond, register en gedragscode

Ik ben gecertificeerd Register Loopbaancoach (RL) bij het CMI en Noloc erkend loopbaancoach, vanuit die hoedanigheid volg ik de Gedragscode CMI. 

In het verlengde van de driejarige post-HBO opleiding bij Phoenix ben ik opgenomen in het Abituriëntenregister. Naast diverse andere opleidingen bij Phoenix heb ik coachopleidingen afgerond bij de School voor Coaching en Schouten & Nelissen en heb ik de opleiding Jungiaanse Psychologie gedaan. Waardevolle instituten waar ik veel heb mogen leren over het vak en over mezelf. En bovenal is het leven van alledag ('het echie') de grootste leeromgeving voor elk mens, dus ook voor mij.

Wil jij ook jouw levensverhaal ontdekken en je leven vanuit eigen regie, geluk en vrijheid vormgeven? Voel je vrij tot het opnemen van contact voor meer informatie.Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

KVK nummer: 34298874