Een vrijblijvende afspraak om kennis te maken

Heb je interesse in het Waarom-gesprek? Neem dan contact met me op om gelijk een afspraak voor dit unieke gesprek in te plannen. 

Heb je interesse in een coachtraject? Dan nodig ik je graag nodig uit voor een (vrijblijvende en kosteloze) kennismaking in de vorm van een wandelgesprek in de pracht van de Brabantse natuur. Uiteraard kan deze kennismaking ook plaatsvinden in één van de praktijkruimtes in Den Bosch en omgeving van waaruit ik werk, jouw werkplek of een andere voor (en bij) jou passende gesprekslocatie. Op basis van het eerste gesprek kun je geheel vrijblijvend bepalen of je mijn hulp als coach wilt inschakelen. Vervolggesprekken vinden (eveneens) plaats op een locatie die bij jou en jouw coachvraag past.

Naast de omgeving Den Bosch, werk ik in de omgeving Wijchen, en wel op coachlocaties in Wijchen, Beuningen en Druten. Op andere plekken in Nederland maak ik gebruik van het Coachhuis als gesprekslocatie.

Wil je meer lezen over mijn professionele ervaring, dan kun je hiervoor ook terecht op mijn LinkedIn profiel.

Je kunt me bereiken via e-mail en telefoon (06 - 5382 2529). Vind je het prettiger als ik contact opneem met jou? Vul hieronder je gegevens in, dan hoor je op korte termijn van mij.

Tot spreeks!

 

Feelwise

Strijpenhof 18
5298 SE Liempde

Het Mozaïek

Campuslaan 6
6602 HX Wijchen

Droom!

Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen

D'n Bogerd

Van Heemstraweg 53
6651 Druten


 

Contact met feelwise.nl


Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

KVK nummer: 34298874