Feelwise staat voor ...

Feelwise staat voor het verlangen tot ontdekken!

Ik geloof in ...

... de talenten en de kracht die ieder mens heeft, met of zonder diploma's. Dat het echt snappen van jezelf zorgt voor het vertrouwen op jezelf, wat wezenlijk bijdraagt aan een gelukkiger leven! Elk individu wil goed in iets zijn. Elk mens wil ‘ergens naartoe’, het eigen leven vormgeven. Want ongebruikte talenten zijn zonnewijzers in de schaduw. Tegelijkertijd zijn talenten 'verraderlijk'. Als je vanuit een talent werkt, dan gaat dat vaak heel soepel. Dat kan het idee bij je oproepen dat iedereen dat kan wat jij (met je talent) doet. Het gaat immers zo gemakkelijk. Niets is minder waar :-). Vertrouw er op dat een talent ook echt een talent is! 

De juiste weg naar je doel

Waar ik mijn clienten vaak naar zie zoeken is: 'hoe vind ik de juiste weg naar mijn doel?' In de coachgesprekken gaan we wegwijs worden. We maken je verlangen, je talenten, mogelijkheden en ook (vermeende) onmogelijkheden zichtbaar. De antwoorden en de ontwikkelkracht zitten immers in jou. Weet dat ik je nooit zal vertellen wat je moet doen. Je gaat ervaren wat je nog niet wist. En je gaat ontdekken wat je misschien wel wist en waar je nog niet op durfde te vertrouwen. We volgen geen strakke lijnen, want elk mens is anders dus elke aanpak en elk gesprek is anders. Daar mag en kun je op vertrouwen.

 Maak kennis met de vijf kernwaarden van Feelwise

  • Plezier. Positief ingesteld, denkend in kansen. Ik hoor heel vaak van mensen dat ik energie, humor en sfeer breng. Serieus werken gaat voor mij samen met lachen. We moeten immers al zoveel …
  • Samen. Mensen boeien me vanuit het hoofd en het hart. Oordeelloos kijken en me iedere keer weer verwonderen over het moois wat in ieder mens zit. Ieder mens is uniek en dat maakt elk gesprek weer anders. Mensen ervaren mij als 'veilig' en dat geeft vertrouwen. Voor mij is er geen goed of fout in wie je bent en wat je doet. Ervaar de ruimte van begrepen, gehoord en gezien worden, weet dat ik veel vragen stel en dat alles wat je wil zeggen gezegd kan worden.
  • Daadkracht.Samen komen we tot een concrete richting of oplossing. We brengen ideeën, gevoelens en gedachten onder woorden; zo maken we zichtbaar wat er is en waar je naartoe wilt. Ja, dat vraagt lef en betekent soms risico’s nemen. -Doen- met hoofd, hart & buik, dat is werken ‘met beleid’. Daar kun en mag je op vertrouwen. 
  • Duurzaamheid. Werken met mensen vraagt niet om voorzichtigheid, wel om zorgvuldigheid. Dat wat we ontdekken en ontwikkelen moet kloppend voor je zijn. Ik noem dat ‘rond maken’. We gaan terug naar de basis en bouwen verder aan een stevig fundament. Alles wat er is wordt in kaart gebracht: een kaart om jaren mee verder te reizen.
  • Eigen regie. Ieder mens is verantwoordelijk voor de vormgeving van het eigen leven. Hoe beter je jezelf kent, hoe onafhankelijker je wordt en hoe meer je zorgt voor je eigen geluk. Als je doelbewust je eigen weg kiest overkomt het leven je niet (meer). Laat je verrassen door de positieve energie en sterke beleving van vrijheid die je jezelf gaat geven.


Wil jij jouw eigen kernwaarden formuleren en jezelf (nog) beter kennen? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer over het hoe.

Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

KVK nummer: 34298874