Werkwijze Feelwise Den Bosch

Wat mijn werkwijze typeert? Lichtvoetig, intuïtief en praktisch. We focussen ons op dat wat goed voor jou is en de kwaliteiten die in jou zitten. 

Het is mijn ervaring dat antwoorden op coachvragen niet alleen in het hoofd te vinden, want daar raken we regelmatig verstrikt in onze eigen gedachten en angsten. Ik heb ervaren dat antwoorden op vragen ook, en misschien wel juist, in ons lijf zitten. Door letterlijk ergens in te stappen kun je zien wat er speelt of heeft gespeeld.

We gaan geen psychologische- of zware gesprekken voeren. Wat ik je wel bied is een pragmatische aanpak met concrete handvatten hoe je leven in te richten op een manier die past bij wie jij in essentie bent, vrij van handelen vanuit oude patronen.
 

Jouw levensverhaal is de rode draad

In een coachtraject bij Feelwise Coaching staat jouw levensverhaal centraal. Een verhaal dat vertelt over jouw passie en talenten. Over keuzes of juist geen keuzes. Over belemmeringen en blokkades die je op een spoor zetten en houden waar je waarschijnlijk niet hoort. Zonder het oordeel van anderen of van de criticus in jou, ga je ervaren hoe vrij en fijn het is om jezelf te kunnen zijn.

Tevens zet ik, daar waar passend, de ODC (Odin Development Compass) of de TMA (Talent Motivatie Analyse) in: beide zijn waardevolle wetenschappelijk onderbouwde methodes om jouw drijfveren, talenten en competenties op een positieve en energiegevende manier zichtbaar te maken. 
 

Opleidingsachtergrond, register en gedragscode

Ik ben gecertificeerd Register Loopbaancoach (RL) bij het CMI, en Noloc erkend loopbaancoach. Vanuit deze hoedanigheid volg ik de Gedragscode CMI. 

In het verlengde van de driejarige post-HBO opleiding bij Phoenix ben ik opgenomen in het Abituriëntenregister. Naast diverse andere opleidingen bij Phoenix heb ik coachopleidingen afgerond bij de School voor Coaching en Schouten & Nelissen en heb ik de opleiding Jungiaanse Psychologie gedaan. Waardevolle instituten waar ik veel heb mogen leren over het vak en over mezelf. En bovenal is het leven van alledag, ik noem dat 'het echie', de grootste leeromgeving.

Wil jij ook jouw levensverhaal ontdekken en je leven vanuit eigen regie, geluk en vrijheid vormgeven? Voel je vrij tot het opnemen van contact voor meer informatie.Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

birgit@feelwise.nl

KvK: 34298874