Feelwise staat voor ...

... het krijgen van inzicht in de kwaliteiten en de kracht die elk mens heeft, met of zonder diploma's. Ik geloof erin dat het echt snappen van jezelf zorgt voor het vertrouwen op jezelf, wat wezenlijk bijdraagt aan een gelukkiger leven! Elk individu wil goed in iets zijn en ‘ergens naartoe’. Het eigen leven vormgeven. Tegelijkertijd zijn kwaliteiten, ik noem deze ook talenten, 'verraderlijk'. Als je vanuit een talent werkt, dan gaat dat vaak heel soepel. Dat kan het idee bij je oproepen dat iedereen dat kan wat jij (met je talent) doet. Het gaat immers zo gemakkelijk. Niets is minder waar :-). Jouw kwaliteiten zijn jouw talenten.

De juiste weg naar je doel

De vraag die ik cliënten vaak hoor stellen is: 'hoe vind ik de juiste weg naar mijn doel?' Coaching kan je daarbij helpen. Je gaat ervaren wat je nog niet wist, en ontdekken wat je misschien wel wist en waar je nog niet op durfde te vertrouwen. We maken je verlangen, je talenten, mogelijkheden en ook (vermeende) onmogelijkheden zichtbaar. We volgen geen strakke lijnen, want elk mens is anders en 'heeft recht' op een eigen coachtraject. Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, ik ga je wel faciliteren hoe en waar je de antwoorden op je vragen kunt vinden.

 Maak kennis met de vijf kernwaarden van Feelwise

  • Plezier. Lichtvoetig, positief ingesteld, denkend in kansen. Ik hoor heel vaak van mensen dat ik energie, humor en sfeer breng. Serieus werken gaat voor mij samen met lachen. We moeten immers al zoveel.
  • Samen. Mensen boeien me enorm; ieder mens is uniek en dat maakt elk coachgesprek weer anders. Cliënten ervaren me als 'veilig' en dat geeft vertrouwen, waardoor er veel gedeeld en ontdekt wordt en de coachgesprekken een passende gezamenlijke vorm krijgen.
  • Daadkracht. Samen komen we tot een concrete richting of oplossing. We brengen ideeën, gevoelens en gedachten onder woorden; zo maken we zichtbaar wat er is en waar je naartoe wilt. Ja, dat vraagt lef en betekent soms risico’s nemen. We gaan ‘doen’; zorgvuldig en met beleid.
  • Duurzaamheid. Dat wat we ontdekken en ontwikkelen moet kloppend voor je zijn. Ik noem dat ‘rond maken’. We bouwen verder aan jouw fundament op het gebied van werk en leven. 
  • Eigen regie. Ieder mens is verantwoordelijk voor de vormgeving van het eigen leven. Hoe beter je jezelf kent, hoe onafhankelijker je wordt en hoe meer je zorgt voor je eigen geluk. Als je doelbewust je eigen weg kiest overkomt het leven je niet meer, en dat zorgt voor positieve energie en vrijheid.


Wil jij jouw eigen kernwaarden ontdekken en jezelf nog beter kennen? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer over het hoe.

Feelwise Coaching

06 - 5382 2529

birgit@feelwise.nl

KvK: 34298874