Gespreksinformatie

Gespreks-informatie

 

Informatie over de gesprekken bij Feelwise

 


De eerste stap

Elke reis begint met het zetten van een eerste stap …

  • Wil je jezelf (nog) beter leren kennen?
  • Een nieuwe weg inslaan?
  • Snappen hoe ‘dingen’ voor jou werken en waarom je doet wat je doet?
  • Sparren over de weg die je op dit moment volgt?
  • ‘Losmaken’ wat vast zit?
  • Ontspannen in wie je bent en wat je voelt?


Het startpunt

Het startpunt van een coachtraject is jouw vraag of persoonlijke situatie. Tijdens een online- of telefonische kennismaking verkennen we je coachvraag, maken we kennis met elkaar, en ervaren we of er een goede basis en het vertrouwen is om samen aan de slag te aan. Je coachvraag gaat over dat wat je wilt leren, ontdekken of ontwikkelen en met welk resultaat.

Op basis van deze kennismaking formuleren we samen je definitieve coachvraag en de maatwerk coachaanpak, passende bij jouw vraag. We doen een check aan de hand van de volgende drie vragen: herken je het, klopt het voor jou en past het bij jou? Daar waar nodig passen we de vraag en/of de aanpak aan.

Wil je graag meer weten?


Neem contact op of maak een afspraak

 

Birgit Vandermeulen

06 - 5382 2529
birgit@feelwise.nl

Dat elk gesprek je drie dingen laat ervaren:
‘ik heb je gezien,
ik respecteer je,
ik waardeer je.'

‘I am not what happened to me.
I am what I choose to become.’

C.G. Jung
 

Gesprekken en resultaten

We kijken per gesprek of een vervolggesprek nodig is en zo ja wanneer. Het is mijn ervaring dat een begeleidingstraject van gemiddeld vijf gesprekken genoeg is om aan je coachvraag te werken en concrete antwoorden te vinden waar je in het dagelijks leven echt iets aan hebt. Soms zijn het meer, soms zijn het minder gesprekken en soms is het 1 gesprek. En altijd is de begeleiding aandachtig, zorgvuldig, doeltreffend en snel.

Een terugkomgesprek na zoveel tijd, een kosteloze drijfveren-hermeting, of een APK-gesprek voor het periodiek onderhoud van persoonlijke ontwikkeling vindt vaak plaats. En uiteraard kun je zelf op ieder moment besluiten het traject op te schorten of te beëindigen. Elke keuze die je daarin maakt respecteer ik.

Zoals een cliënt na vier coachgesprekken aangaf: ‘Je hebt me vanaf moment nul tot aan het einde van het coachtraject het gevoel van rust gegeven. Het begrip en de inzichten die je me gaf zijn van onschatbare waarde, ik ervaar de coachgesprekken als zeer waardevol.’

Wil jij ook ervaren hoe het is als er zonder oordeel naar je geluisterd word? Hoe het is om je begrepen te voelen? Ik zie je graag.


Neem contact op of maak een afspraak