In de media

 

Naast coaching lever ik periodiek een (vakinhoudelijke) bijdrage aan landelijke en regionale media. Daarnaast ben ik een drietal jaar vaste maandelijkse columnist van de MooiBoxtelKrant geweest en schrijf ik verhalen uit de (coach)praktijk. 


In 2009 schreef ik het kinderboek 'Bedje in de wolken' dat door Iris Boter prachtig werd geïllustreerd.
In 2020 schreven journalist Erwin Wijman en ik het boek 'Uit elkaar dan met elkaar' dat via bol.com verkrijgbaar is.

 

 

 

LoopbaanPro Live Event
Wil je meer weten over mijn visie op het nut van loopbaancoaching in een krappe arbeidsmarkt? Bekijk dan het tafelgesprek dat op 16 december 2022 werd gehouden tijdens het LoopbaanPro Live Event. 

 

Birgit Vandermeulen

06 - 5382 2529
birgit@feelwise.nl

Welk verhaal vertelt jouw leven ...?

 

Filmportretten

Filmer Marco Heyda en ik (interviewer) hebben samen filmportretten gemaakt van mensen met een arbeidsbijzonderheid. Deze portretten worden ingezet voor inclusiedialogen binnen de Rijksoverheid en het bedrijfsleven.

 

Filmportret Basten Quaedvlieg


Filmportret Menno Willemsen

Filmportret Sanne Ooms en Stefan Verhaegh

Filmportret Jordy van Zonneveld

Filmportret Erol Sönmezdağ

Filmportret Randy Bloks

Filmportret Mohamed Abdulahi

Filmportret Jessie Wetzer

Filmportret Nadya van der Sluis