Contact

Wil je een eenmalig coachgesprek of drijfverenmeting?

Dat kan! Voor sommige cliënten is 1 gesprek of drijfverenmeting (inclusief inzichtgevend terugkoppelgesprek) verhelderend genoeg. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak vind je me via e-mail (birgit@feelwise.nl) of telefoon (06 - 5382 2529). Wil je eerst meer lezen over mijn professionele ervaring? Mijn LinkedIn profiel vertelt je meer.

Tenslotte: als je het prettiger vindt dat ik contact met jou opneem, dan kan dat uiteraard ook. Vul hieronder in het contactformulier je gegevens in, dan reageer ik binnen 24 uur. Tot spreeks!

Interesse in een coachtraject?

Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking in de vorm van een wandelgesprek in de pracht van de Brabantse natuur. In beweging jouw gewenste groei ontdekken. Deze kennismaking kan ook plaatsvinden op jouw werkplek of een andere voor jou passende gesprekslocatie.

Op basis van het eerste gesprek kun je geheel vrijblijvend bepalen of je mij als coach wilt inschakelen. Vervolggesprekken vinden plaats op een locatie die bij jou en jouw coachvraag past.

 

I.v.m. COVID-19 faciliteer ik zowel face-to-face

1½ meter- als online coachgesprekken

Neem contact op
met Feelwise Coaching

    Ja, ik geef toestemming om berichten te ontvangen


     

    Top