Voor werkgevers

 

Je bent Directeur, HR Adviseur of Leidinggevende en op zoek naar een coach die de ontwikkeling van je collega’s kan ondersteunen. Een (persoonlijk) leiderschapsvraag, een loopbaanvraag of een vraag om meer in balans te komen: het zijn vragen op het snijvlak van werk & leven waarmee ik sinds 2008 een veelheid aan coachees op weg heb geholpen en gehouden. De kennis van het HR-werkveld, die ik na mijn studie Bedrijfskunde in diverse HR-functies in verschillende branches heb opgedaan, bleek hierbij van grote toegevoegde waarde.

Naast het concreet uitwerken van coachvragen met coachees (Beschrijving van coachvragen), heb ik de waarde ontdekt van de Sociale Kaart die ik in de loop van de jaren heb opgebouwd. Op deze Sociale Kaart staat een veelheid aan kwalitatief sterke dienstverleners op het gebied van welzijn en ontwikkeling.

 

Jouw werkgeversvraag

Zoek jij als werkgever antwoorden op een vraag als:

  • We zien dat onze medewerker een ontwikkelstap mag gaan zetten, en we kunnen er nog niet zo goed de vinger op leggen welke stap dat is …?
  • Onze medewerker is burn-out en we willen de juiste begeleiding bieden om stap voor stap weer terug naar werk te keren. Wat is een passende aanpak hierbij?
  • We zien onze medewerker vastlopen en willen voorkomen dat hij bore-out raakt, wat is hiervoor nodig?
  • …..

Na één gesprek met de betreffende medewerker, kan ik jou als werkgever een helder advies geven over een passende aanpak om de coachvraag met behulp van de juiste dienstverlener(s) op te gaan lossen.

 

Wil je meer weten?


Neem contact op of maak een afspraak

 

Birgit Vandermeulen

06 - 5382 2529
birgit@feelwise.nl

Leiderschap is mensen laten zien dat ze meer kunnen dan ze zelf dachten